Belföld

Fidesz: A baloldal válság idején magára hagyta a magyar embereket

A baloldal válság idején magára hagyta a magyar embereket - olvasható a Fidesz kedden kiadott közleményében.

Fidesz: A baloldal válság idején magára hagyta a magyar embereket
Ha Gyurcsányék hatalomra kerültek volna, már a magyaroknak is négyszeres lenne az áremelkedés
Fotó: MH/Purger Tamás

A nagyobbik kormánypárt Barkóczi Balázs DK-szóvivő azon keddi kijelentésére reagált, amely szerint felelős kormányzásra, áfacsökkentésre és a családok megsegítésére lenne szükség, nem pedig méltatlan és káros össze-vissza beszélésre.

A háború és az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt a világban mindenütt nő az infláció. Azonban a Fidesz-KDNP nem fogja hagyni, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát. Ezért vezették be az élelmiszerárstopot, a benzinárstopot, a rezsistopot és a kamatstopot.

Ha a baloldal lenne hatalmon, sokkal többe kerülne egy átlagos magyar család megélhetése, hiszen a baloldal nemet mondott a rezsicsökkentésre, a benzinárstopra és az élelmiszerárstopra is - közölte a kormánypárt.

„Ismerjük már jól a baloldal válságkezelését, a nehéz időkben ők mindig megszorításokkal terhelték a magyar embereket. A baloldal kormányzása alatt minden élelmiszer áfáját emelte és a fizetésekhez viszonyítva a magyar családoknak volt a legdrágább a gáz és az áram ára az egész Európai Unióban” - fogalmaztak.

Ha „Gyurcsányék” hatalomra kerültek volna, már a magyaroknak is négyszeres lenne az áremelkedés, mert a baloldal már eltörölte volna a rezsicsökkentést, a benzinárstopot és az élelmiszerárstopot is - áll a Fidesz közleményében.

Kapcsolódó írásaink

Bődületes baloldali képmutatás

ĀA háborús infláció idején nem egy újabb adóra van szüksége a magyar családoknak – mondta Dömötör Csaba a dugódíjról – A baloldal korábban is megszorításpárti és adóemelés-mániás volt, és nincs az a kétharmados vereség, ami ettől eltéríthetné önöket