Belföld

„Ha a baloldal lenne kormányon, se rezsicsökkentés, se gáz, se olaj nem lenne”

Ha a baloldal lenne kormányon, se rezsicsökkentés, se gáz, se olaj nem lenne - reagált a Fidesz közleményben a baloldali pártok (Jobbik, DK, MSZP, LMP) nyilatkozataira.

„Ha a baloldal lenne kormányon, se rezsicsökkentés, se gáz, se olaj nem lenne”
A baloldal ugyanazon az oldalon áll továbbra is
Fotó: MH/Purger Tamás

A nagyobbik kormánypárt emlékeztet: Azok beszélnek megszorításról és inflációról, akik az elmúlt hónapokban is naponta nyilvánvalóvá tették, hogy el akarják törölni a rezsicsökkentést, háborúba sodornák az országot, és a magyarokat is belerángatták volna az energiaszankciókba. Ha a baloldal lenne kormányon, már se rezsicsökkentés, se gáz, se üzemanyag nem lenne a magyar családoknak.

A baloldal a háború kezdte óta annyit tud mondani, hogy küldjünk magyar katonákat a háborúba, és  a magyarok használjanak kevesebb gázt, áramot és benzint. Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók miatt egész Európában magas az infláció, a magyar kormány egyedülálló intézkedéseket vezetett be a családok és nyugdíjasok védelmére, a lakossági rezsicsökkentés fenntartására pedig rezsivédelmi alapot hoz létre - emelik ki.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom