Belföld

A sikerpropaganda ellenére V. Naszályi Mártát már a baloldali képviselők is leszavazzák néha

Megválaszolatlan kérdések

A V. Naszályi Márta által vezetett budavári testület hallgat a tényekről, többek között elhallgatták, hogy a Lakásügynökség hatvanmillió forintból mindössze két lakást volt képes kiadni, hogy drasztikusan – akár negyven százalékkal – emelkednek a bérleti díjak, vagy éppen azt, hogy az önkormányzat a nehéz helyzete ellenére több mint háromszáznegyvenmillió forint jutalmat osztott ki tavaly – mutatott rá közösségi oldalán tegnap a Fidesz fővárosi szervezete.

A sikerpropaganda ellenére V. Naszályi Mártát már a baloldali képviselők is leszavazzák néha
V. Naszályi Mártá
Fotó: MH/Purger Tamás

Idézték Böröcz László minapi posztját, amelyben a fideszes politikus közölte: a legutóbbi budavári testületi ülésen még a baloldali képviselők egy része is többször leszavazta a polgármestert. Komoly aggályok merültek fel például a Házgondnoksági Kft. ügyvezetőjének kompetenciája és a cég működése kapcsán, emiatt a testület többsége elutasította az önkormányzati cég 2021. évi beszámolóját – írta Böröcz. Kitért arra is, hogy V. Naszályi Márta több mint 340 millió forint jutalmat osztott ki tavaly, ám arra a kérdésre, hogy ki és milyen alapon kapott pénzt, nem volt hajlandó válaszolni a testületi ülésen.

A Batthyány téren áldatlan állapot uralkodik, és a polgármester kerékkötője a közbiztonságot veszélyeztető hajléktalanbandával szembeni fellépésnek, szerinte nem rendészeti kérdés az, amikor különböző tudatmódosító szerek hatása alatt álló férfiak szeméremsértő módon zaklatják az arra járó gyermekeket, időseket – jegyezte meg a fideszes politikus.

Kapcsolódó írásaink