Belföld

Hollik: Gyurcsányék nem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést

A Fidesz szerint a baloldal „reflexből azonnal megtámadta" a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hollik: Gyurcsányék nem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést
Hollik István, Kereszténydemokrata politikus, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: MH/Hegedűs Róbert

Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtöki videónyilatkozatában emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy a rezsicsökkentés megvédése érdekében a kormány rezsivédelmi alapot fog létrehozni. Közölte: ezt a Fidesz és a KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben. 

Hollik István szerint azonban a baloldal „reflexből azonnal megtámadta" a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.
Úgy értékelt: a baloldal ezzel „ott folytatja, ahol abbahagyta", egyértelműen megtagadta a magyar emberek érdekeinek képviseletét, és a rezsivédelmi alap megtámadásával ismét a multik oldalára állt.

Ugyanakkor a kormánypártok nem fogják engedni, hogy a baloldal elérje a célját. - hangsúlyozta.
„Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük a magyar emberek számára a rezsicsökkentést, hiszen a választóktól erre kaptunk felhatalmazást" - jelentette ki Hollik István, hozzátéve, azt sem fogják megengedni a baloldalnak, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg.

Kapcsolódó írásaink

Fellázadt a DK ifjúsági tagozata

ĀBudapest ügyei nem voltak olyan fontosak, mint az elnökségig érő koalíciós viták a Momentum és a DK között, így Karácsony Gergely főpolgármester határozatképtelenség okán tehetetlenül lefújta a tegnapi Fővárosi Közgyűlést