Belföld

Márki-Zay Péter „szabotálja” a polgármesteri munkát

Helyi helyett országos politizálás

Szabotázs címmel tett közzé bejegyzést a minap Cseri Tamás, Hódmezővásárhely kormánypárti helyi képviselője. Arra reagált, hogy Márki-Zay Péter hétvégi bejelentkezésében szabotázzsal vádolta a hivatal városüzemeltetési csoportjának munkatársait.

Márki-Zay Péter „szabotálja” a polgármesteri munkát
Márki-Zay helyi politizálás helyett az országosat részesíti előnyben
Fotó: MH/Török Péter

A polgármester azt kifogásolta, hogy látott olyan közfoglalkoztatottat, aki pihent az árnyékban, miközben a füvet kellett volna nyírnia. „A gaz bitang! A harmincfokos hőségben nem bírta ki egyfolytában a nyolcórás melót. Bezzeg Péter a munka hőse” – írta cinikusan Cseri. Kifejtette: „Két iskolában dolgozom, ezért hétfőn és pénteken 10 óra körül átbiciklizem az egyikből a másikba. Csak idén háromszor köszöntünk össze a polgármesterrel az utcán, ő ugyanis nagyjából ½ 10–10 óra magasságában szokott bebattyogni a munkahelyére. Jó, nem is keres sokat, csak másfél milliót havonta… És ha már egyszer nagy duzzogva beér, a város szempontjából abban sincs nagy köszönet, eddig a kampány, most a pártalapítás köti le a figyelmét.

Egyeztetések az MMM mozgalomban, Kossuth-körökben, kapcsolattartás országos politikai szereplőkkel, interjúk szintén országos kérdésekben, találkozók jobbra-balra, szintén az országos politikai tevékenységei miatt. Ezt mindannyian láthatjuk Márki-Zay Facebook-oldalán és az országos médiumokban.” A helyi képviselő feltette a kérdést: „Ki is szabotálja jobban a munkát? A fűnyírás közben kicsit pihenő ember, vagy a másik, aki tíz előtt dolgozni sem kezd el, és ha már dolgozik, akkor sem a saját feladatait végzi?”

Kapcsolódó írásaink