Belföld

Véget ért a fűtés Horváth Csaba pálmaházaiban

Nagy lábon élő polgármester

Lekerültek a fűthető üvegházak Horváth Csaba pálmafáiról az MSZP-s politikus budai luxusvillája udvarán – adta hírül a Metropol.

Véget ért a fűtés Horváth Csaba pálmaházaiban
Horváth Csabát (balra) a zuglói parkolásüzemeltetés kapcsán korrupcióval gyanúsította meg az ügyészség
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Horváth Csaba, zuglói szocialista polgármester a trópusokról beszerzett pálmafákat ültetett a medencéje partjára, amelyeket télen fűthető üvegházakkal védett a hidegtől – olvasható a cikkben, amely annak kapcsán került a közérdeklődés fókuszába, hogy Horváthot a zuglói parkolásüzemeltetés kapcsán korrupciós bűncselekményekkel gyanúsította meg az ügyészség.

A parkolásüzemeltetést elnyerő cég egyik vezetőjének tanúvallomása szerint Horváth és Tóth Csaba, a kerület korábbi szocialista országgyűlési képviselője 2017–2019-ben több mint 250 millió forint vesztegetési pénzt kért és kapott a cégtől. Az ügyészség Horváth mellett Tóth Csabát is gyanúsítottként hallgatta ki.

A BKV ingatlantenderében a tanú vallomása szerint Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója és Baja Ferenc negyven-, illetve harmincmillió forint kenőpénzt kért.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom