Belföld

„Gyurcsány az ellenzéki elit teljes mezőnyét rosszabb képességű Gyurcsányokká formálja”

A kínkeservesen nyomorult, de legalább a Fideszhez foghatóan romlott és képmutató ellenzék politikája mindig és csakis a 24.hu, a Hvg.hu, a 444.hu meg a Telex. hu olvasóinak készül, akiknek csak az számít, ki kiáltja hangosabban, hogy „lopnak”, ki ígér még több év börtönt Orbánnak és bandájának - írja véleménycikkében Puzsér Róbert.

„Gyurcsány az ellenzéki elit teljes mezőnyét rosszabb képességű Gyurcsányokká formálja”
A DK-elnök kiadta: Az ellenzéknek össze kell gyurcsányoznia magát
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Az lesz a vezetőjük, az lesz a legbefolyásosabb ellenzéki politikus, aki ebben a legjobb, ez pedig valahogy mindig Gyurcsány Ferenc – aligha véletlen, hisz ő találta fel és írja ki magát a versenyszámot. Erre alkalmazza Tölgyessy Péter a »gyűlöletteljesítmény« fogalmát. E mechanizmus nyomán lett az ellenzéki elit kiválasztását leíró kifejezés a kontraszelekció: ma már egy Kovács László, egy Hiller István, egy Lendvai Ildikó nem kerülhet az első vonalba – helyükre Jakab Péterek, Tordai Bencék és Szabó Tímeák érkeznek. Gyurcsány az ellenzéki elit teljes mezőnyét rosszabb képességű Gyurcsányokká formálja – ezt utasítja el Magyarország, ezért ismétlődik meg harmadszor is a fülkeforradalom” - írja Puzsér a hang.hu portálon megjelentetett publicisztikájában.

Kapcsolódó írásaink

Mandátumkeringő a baloldalon

ĀBár a megbízólevelek ünnepélyes átadásáról tüntetőleg távol maradt a baloldali képviselők jelentős része, a háttérben azért nagy csata zajlik a lefitymált mandátumokért