Belföld

Orbán Viktor: Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat

Hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt Veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben. 

Orbán Viktor: Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat
Orbán Viktor a kormánypártok eredményváróján a Bálnában
Fotó: MH/Purger Tamás

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, az üdvözleteket, a bátorításokat, a hátba veregetéseket, a munkaórákat, és akik imádkoztak értünk, azoknak pedig külön is köszönöm, hogy gondoltak ránk - emelte ki.

Hozzátette: külön köszöntöm a ránk határon túlról figyelő magyarokat. Köszönjük, hogy segítettek, mert így kaptunk egy esélyt, hogy mi is segíthessünk nekik.

Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk - írta Orbán Viktor.

Köszönetet szeretnék mondani az önkénteseinknek - tette hozzá a kormányfő. 

„Több mint százezer önkéntes dolgozott velünk a kampányban az elmúlt hónapokban. Köszönjük nekik! Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat, és ezért hajlandóak voltak vállalni a kockázatot és a nehéz munkát.” - zárta gondolatait a miniszterelnök.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Orbán: Hatalmas győzelmet arattunk

ĀAkkorát, hogy az még a Holdról is látszik, de Brüsszelből mindenképp - mondta győzelmi beszédében a miniszterelnök + GALÉRIA + VIDEÓ