Belföld

„A baloldal és Brüsszel rászabadítaná az iskolákra az LMBTQ-propagandát”

Gyermekvédelmi népszavazás 2022

Magyarországon az államnak alkotmányos kötelezettsége a gyermekvédelem feladatainak ellátása, és sajnos van is mitől megvédeni a gyerekeket – fogalmazott lapunknak Halász János, Fidesz-frakció szóvivője, aki példaként hozta Nyugat-Európát és Amerikát, ahol az LMBTQ-propaganda már betette a lábát az óvodákba és az iskolákba.

„A baloldal és Brüsszel rászabadítaná az iskolákra az LMBTQ-propagandát”
Halász János
Fotó: MH/Katona László

„Nemi átalakító műtéteket népszerűsítenek, relativizálják a biológiai nemek közti különbségeket, nyílt, öncélú szexuális tartalmakkal sokkolják a gyerekeket, ráadásuk mindezt a szülők beleegyezése nélkül teszik. Ez Magyarországon is egyre inkább egy létező veszélyt jelent” – figyelmeztetett a kormánypárti politikus, hangsúlyozva: a népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossuk meg, ahogy azt az emberek helyesnek tartják, és amellyel védeni tudjuk a magyar gyerekek testi, lelki egészségét.

„Legutóbb 2016-ban a migráció ügyében is népszavazással akadályoztuk meg a kötelező betelepítési kvótákat, így a mostani kötelezettségszegési eljárás ügyében is a népszavazás az egyetlen eszköz, amellyel meg tudjuk állítani az LMBTQ-propagandát” – mondta Halász.

Felháborítónak tartja, hogy baloldali pártok a gyermekvédelemből is pártpolitikát csinálnak, és folyamatosan Brüsszel kottájából játszanak, álproblémának nevezik az LMBTQ-propagandát. Ez a részükről nemcsak taktika, hanem meggyőződés, hiszen Márki-Zay Péter mellett több baloldali képviselő is világossá tette: ha kormányra kerülnek, beengedik az óvodákba, az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat, és eltörlik a gyermekvédelmi törvényt.

„A tét gyermekeink jövője, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk. A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll, a gyermekeink szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel kell válaszolnunk. A népszavazáson és az országgyűlési választáson is arról döntünk, hogy megvédjük gyermekeinket vagy hagyjuk, hogy a baloldal és Brüsszel rászabadítsa a magyar gyermekekre a szexuális propagandát” – közölte Halász János.

Kapcsolódó írásaink

Egyre agresszívebb az LMBTQ-propaganda

ĀGyermekvédelmi népszavazás 2022. A balliberális vezetésű országokban a kormányzat szintjén szóba sem kerül, hogy a gyermekek nevelését elsősorban a szülőkre bízzák