Belföld

Egyre agresszívebb az LMBTQ-propaganda

Gyermekvédelmi népszavazás 2022. A balliberális vezetésű országokban a kormányzat szintjén szóba sem kerül, hogy a gyermekek nevelését elsősorban a szülőkre bízzák

Azzal, hogy a magyar kormány a lakosság kezébe adja a döntést a jövő generációjának neveléséről, ismételten hitet tett a demokrácia, a népszuverenitás és a családok védelme mellett – mondta lapunk megkeresésére Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Egyre agresszívebb az LMBTQ-propaganda
Ifj. Lomnici Zoltán szerint hatásos megoldás a referendum
Fotó: MH/Purger Tamás

– Miért van nagy jelentősége a népszavazásnak?

– Hazánkat számos, alaptalan nemzetközi támadás érte, amiért az Országgyűlés elfogadta az azóta hatályba is lépett gyermekvédelmi törvényt, amely elsősorban a Brüsszelből érkező offenzívák visszaverésére a legkézenfekvőbb és a leghatásosabb megoldás, ha a magyar kormány prezentálni tud egy olyan népszavazási eredményt, amely világosan bizonyítja, hogy a magyar emberek meg szeretnék védeni a gyermekeiket, és nemet mondanak az erőszakos LMBTQ-propagandára.

– A baloldal szerint álproblémáról van szó, nincs értelme a referendumnak. Mit gondol erről?

– Ilyen tárgyú referendumra nem láttunk precedenst az európai jogtörténetben, amelyből két dologra következtethetünk. Egyrészt jól látszik, hogy új keletű problémával néznek szembe azok, akik a konzervatív családmodellben hisznek, és elutasítják a gyermekeket célzó szexuális propagandát. Másrészt kiderül, hogy a balliberális vezetésű országokban a kormányzat szintjén szóba sem kerül, hogy a gyermekek nevelését elsősorban a szülőkre bízzák, illetve a testi, a lelki és a szellemi fejlődésüket befolyásoló tényezőkről egyeztessenek a szülőkkel. A népszavazásra bocsátott kérdések a gyermekek védelme köré épülnek.

A gyermekek jogait, valamint a szülők neveléshez fűződő jogát számos nemzeti és nemzetközi jogi dokumentum deklarálja, azonban az egyre agresszívabban terjedő LMBTQ-propaganda hathatósabb gyermekvédelmet kíván. Számos országban a szülők megkérdezése nélkül népszerűsítenek kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket, tartanak szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat köznevelési intézményekben, mutatnak be kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat, illetve a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat.

Ezzel szemben hazánkban kikérik a szülők véleményét, és minden feltételt biztosítanak nekik ahhoz, hogy megvédjék gyermekeiket. A balliberális kormányokkal ellentétben a nemzeti-polgári adminisztráció nem a nép fölött, hanem a nemzettel együtt kormányoz, és a népakaratnak megfelelően hozza meg a döntéseket. Azzal, hogy a magyar kormány a lakosság kezébe adja a döntést a jövő generációjának neveléséről, ismételten hitet tett a demokrácia, a népszuverenitás és a családok védelme mellett.

– Mi kell ahhoz, hogy érvényes legyen a népszavazás?

– A választópolgárok száma a márciusi adatok szerint 8 222 215 fő. Ez azt jelenti, hogy a referendum érvényességéhez – ami az eredményesség előfeltétele – szükséges érvényes szavazatok száma legkevesebb 4 111 108. Az 1989 óta megtartott referendumok kérdéseire adott érvénytelen válaszok és az összes válasz hányadosa alapján a népszavazási ívek átlagban 2,43 százaléka érvénytelen, tehát valamivel több mint 4,2 millió leadott ívtől prognosztizálhatunk érvényes népszavazást. Az elmúlt hetekben számos baloldali politikus és a nyílt társadalmak eszmerendszerét propagáló NGO buzdított érvénytelen voksolásra, így nagyobb arányban kell számítani érvénytelenül leadott szavazatokra.

Népszavazás
 

Állásfoglalásra biztat a kormányzat
 

A népszavazáson az alábbi kérdésekre lehet válaszolni:

* Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
* Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
* Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
* Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?


Ma, amikor háború dúl a szomszédunkban, a legfontosabb kérdés, hogy Magyarország belekeveredik-e a háborúba, vagy kimarad belőle. Ez foglalkoztatja a magyar emberek többségét – fogalmazott a Kormányzati Tájékoztatási Központ, egyben arra is emlékeztetett, hogy a magyar emberek élete továbbra is biztonságban kell hogy legyen. „Jövőnk ugyanakkor azon is múlik, hogy meg tudjuk-e védeni gyermekeinket” – hangsúlyozták a közleményben, utalva ezzel az április 3-i népszavazásra is. Kiemelték, a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké, míg mások ezt a jogot aktivistacsoportoknak is biztosítanák. Kiemelték, most van lehetőség megállítani a gyermekekre zúduló szexuális propagandát, ehhez csak részt kell venni a népszavazáson.
(FV)

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom