Belföld

Folytatódik a fővárosi ingatlanbotrány

A héten kirobbant XVIII. kerületi ingatlanbotrány kapcsán súlyos vádak merültek fel a kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor ellen - emlékeztetett közösségi oldalán a Fidesz Budapest.

Folytatódik a fővárosi ingatlanbotrány
Niedermüller Péter
Fotó: MH

A legújabb Anonymus videó szerint természetben, elkészült lakások ingyenes tulajdonjogával adják oda a kenőpénzeket Szaniszlónak és kollégáinak - írta a Fidesz Budapest.

„Emlékszünk Karácsony kerületi ingatlanügyeket vizsgáló bosszúbizottságára, amivel a Városháza-botrányról akarta elterelni a figyelmet? Amiről a kormányhivatal is megállapította, hogy jogszerűtlenül jött létre? Ez a Fővárosi Közgyűlésen nem érdekelte a baloldali többséget, a vizsgálóbizottság felállt és működik.”

Ughy Attila, a fővárosi Fidesz-KDNP frakció képviselője levelet írt a bosszúbizottság elnökének, Niedermüller Péternek, amelyben kéri: a bizottság mihamarabb tűzze napirendre a XVIII. kerületi ügyet - hívta fel a figyelmet a Fidesz Budapest.

Objektum doboz

Megjegyezte: Szaniszló Sándornak is érdeke lehet, hogy mihamarabb tisztázza magát a felmerült vádak alól, de kérdéses, van-e bátorság a városvezetésnél Gyurcsány hű embereinek piszkos bizniszei között kutakodni.

„Mi sejtjük a választ.” - tette hozzá.

Kapcsolódó írásaink