Belföld

A szülők tudta nélkül ne lehessen érzékenyítő programokat szervezni a gyermekeknek

Gyermekvédelmi népszavazás 2022

A gyorsuló világban a gyermekek egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve a szexuális témájú médiatartalmak miatt – fogalmazott lapunknak nyilatkozva Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője, aki leszögezte, hogy sorsdöntő választások következnek április 3-án, hiszen a parlamenti voksolásnak és a gyermekvédelmi népszavazásnak is mélyreható következményei lehetnek.

A szülők tudta nélkül ne lehessen érzékenyítő programokat szervezni a gyermekeknek
Nacsa Lőrinc
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

„Fontos hangsúlyozni, hogy a népszavazás kérdései nem valami ellen, hanem valamiért, a gyermekeink érdekében születtek” – mondta a politikus, aki személyes példával folytatta. „A feleségemmel három gyermekünk van, és mi szeretnénk eldönteni, hogy mikor, milyen módon kapjanak szexuális felvilágosítást. Sajnos azt látni, hogy Nyugat-Európában az LMBTQ-propagandának már súlyos következményei vannak, például Nagy-Britanniában naponta egy nemváltó műtét történik.

A dán köztévében a négy-nyolc éveseknek szánt mesébe csomagoltak be megkérdőjelezhető szexuális tartalmat. Azok a szervezetek, amelyek ezt erőltetik, már nálunk is tartottak érzékenyítő programokat. De senkinek ne legyen illúziója, Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc is világossá tette, hogy hatalomra kerülve azonnal eltörölnék ezt a törvényt, és attól kezdve a szülők tudta nélkül is lehetne a gyermekeknek érzékenyítő programokat szervezni, és olyan hatást gyakorolnának rájuk, amely a nemi indentitásukat elbizonytalanítja. Mindezek egyértelműen veszélyeztetik a gyermekek lelki fejlődését, éppen ezért nemet kell mondani rájuk” – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó írásaink