Belföld

Márki-Zay: Győzzétek meg a fideszes anyátokat!

A fekete öves sértőbajnok, Márki-Zay Péter most az édesanyákról beszélt minősíthetetlen kontextusban. És mindezt még viccesnek is találta a Gyurcsány Ferenc jelöltje.

Márki-Zay: Győzzétek meg a fideszes anyátokat!
Márki-Zay persze azt hazudja, soha nem bántott meg senkit
Fotó: MH

A baloldal jelöltje pénteken egy kampányrendezvényen az alábbiakkal próbálta híveit szavazók toborzására buzdítani:

„Ha sikerül a fideszes agymosást semlegesíteni azzal, hogy önök a valóságot, az igazságot elviszik az emberekhez. Beszéljenek az emberekkel. A fiatalok győzzék meg a szüleiket és a nagyszüleiket. Csak ezen múlik! Ahogy viccesen szoktuk mondani: győzzétek meg a fideszes anyátokat, és akkor minden rendben lesz! Mindenki győzze meg a fideszes rokonait, szomszédait, könyörögjünk nekik: óriási döntés van a kezükben április 3-án” – hangoztatta Márki-Zay Péter.

Objektum doboz

Az anyázás nem hogy belefér Márki-Zay Péternek, de azt még viccesnek is találja. Sőt, nem csak ő, hiszen szavaiból egyértelműen kitűnik, hogy ez a „poén” közszájon forog a baloldali kampánystábban.

Mint lapunk is rendszeresen beszámolt róla, a baloldali miniszterelnök-jelölt számtalan alkalommal bántott meg egész embercsoportokat: belerúgott ő már a háború elől menekülő kárpátaljai magyarokba, a vidéken élőkbe, a fogyatékkal élőkbe, a magyar nemzet tagjaiba úgy általában, sértegette a nőket, számolgatta a zsidókat.

Kapcsolódó írásaink

Márki-Zay válogatott zagyvaságai

ĀA baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt hetekben-hónapokban a rezsicsökkentéstől kezdve a minimálbéren át egészen az ukrajnai háborúig minden területen teljes ellentmondásba keveredett saját magával