Belföld

A magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) felmérései is megerősítik, hogy a magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát - mondta a Ficsak alapítója, elnöke vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

A magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát
Ficsak: A magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát (Képünk illusztráció)
Fotó: Facebook / Rétvári Bence

Király Nóra hangsúlyozta: a Ficsak saját berkeikben ezer embert kérdezett meg a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandáról, és elsöprő többségük azt mondta, elutasítanak minden olyan kezdeményezést, amely a gyermekeket az iskolában és közintézményekben érzékenyítené a téma iránt.

Kiemelte azt is, nagyon fontos, hogy április 3-án - az országgyűlési választások napján - népszavazás lesz a témában, hiszen ekkor lehet felhatalmazást adni a kormánynak, hogy „az emberek akaratát képviselve tárgyaljanak a lobbistákkal és Brüsszellel”. Nem szabad elfelejteni, hogy Brüsszel irányából micsoda hatalmas nyomás nehezedik a magyar kormányra ezzel kapcsolatban - fogalmazott a Ficsak elnöke.

Mint mondta, a szülők féltik gyermekeiket az LMBTQ-lobbitól. A szülők feladata és kötelessége, hogy eldöntsék, mikor világosítják fel gyermekeiket szexuálisan, és fontos, hogy ezzel kapcsolatban külső hatás ne érje a gyermekeket - hangoztatta Király Nóra.

Kapcsolódó írásaink