Belföld

Fidesz: A baloldal már bemutatta valódi programját

A Fidesz szerint a baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát és a családok megélhetését.

Fidesz: A baloldal már bemutatta valódi programját
„Márki-Zay Péter veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát, a családok megélhetését
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nagyobbik kormánypártó közleményében Márki-Zay Péter és a baloldal szerda esti programbemutatójára reagált. Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje az emelkedő Magyarország című választási program bemutatóján azt mondta: április 3-án esély van arra, hogy Magyarország visszataláljon a polgárosodáshoz és Európához, az ország érdeke a béke, a biztonság és a felemelkedés.

A Fidesz szerint a baloldal az elmúlt időszakban már bemutatta valódi programját: magyar katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnába, ezzel háborúba sodornák az országot és a magyar emberekkel fizettetnék meg a háború árát.

„Az energiaszankciók felelőtlen követelésével veszélybe sodorják a magyar családok és vállalkozások gáz- és áramellátását, és brutális rezsiemelést hoznának a magyarok nyakára. Visszahoznák Gyurcsányt és gazdaságpolitikáját: újra tönkretennék a gazdaságot, adóemeléseket akarnak, eltörölnék a minimálbért, elvennék a családtámogatásokat és a 13. havi nyugdíjat, bevezetnék a fizetős egészségügyet, tönkretennék a vidéket, beengednék a migránsokat és rászabadítanák a gyerekekre az LMBTQ-propagandát” - olvasható a közleményben.

A Fidesz hangsúlyozza: „április 3-án őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát!”
 

Kapcsolódó írásaink

Bohózatba torkolló programbemutató

ĀBár külföldön tudomásul vették a magyar álláspontot arról, hogy hazánk nem akar belesodródni a háborúba, az ellenzék nem fogadja el az erről szóló nyilatkozatot