Belföld

„Nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot a háborúba”

Nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot az ukrajnai a háborúba - jelentette ki a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn.

„Nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot a háborúba”
Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A politikus leszögezte azt is: a magyarok békéje és biztonsága érdekében nem engedik, hogy Magyarországon keresztül bárki is fegyvert szállítson Ukrajnába.

Nacsa Lőrinc kijelentette: nem telik el úgy nap, hogy a baloldal ne öntene olajat a tűzre a felelőtlen mondataival. Hozzátette: Márki-Zay Péter szerint hazugság azt állítani, hogy egy Magyarországon keresztül Ukrajnába küldött fegyverszállítmány veszélyeztetné Magyarországot és a kárpátaljai magyarokat.

„Miközben a nemzetközi sajtóból, az orosz nyilatkozatokból és a katonai szakértőktől is pontosan tudjuk, hogy ezek a fegyverszállítmányok igenis célpontok lehetnek, támadások célpontjai” - mutatott rá, hozzátéve, hogy emiatt elképesztőnek és felelőtlennek tartja a baloldal nyilatkozatait.

Nacsa Lőrinc szerint a baloldalon mindennap élezik az így is nehéz helyzetet, háborúba sodornák Magyarországot és mit sem törődnek a magyarok biztonságával.

Kapcsolódó írásaink