Belföld

Egymásra támadtak a baloldali politikusok Gyurcsányné fórumán

A mentőket is ki kellett hívni, miután Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Gyurcsányné Dobrev Klára vasárnapi fórumán. A verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között.

Egymásra támadtak a baloldali politikusok Gyurcsányné fórumán
Gyurcsányné Dobrev Klára
Fotó: MH/Katona László

Tettlegességig fajuló nézeteltérés alakult ki Gyurcsány feleségének gyáli választási fórumán vasárnap – értesült az Index. Információik szerint Fricsovszky-Tóth Péter, a Pest megyei 7. sz. országgyűlési egyéni választókerület ellenzéki jelöltje keveredett konfliktusba Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével.

Bumm a fejbe a baloldalon

A szóváltást köpködés, majd verekedés követte, amelynek során Hegymegi István úgy fejbe verte a baloldali közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Fricsovszky-Tóth Péter ezután még részt vett a fórumon Gyurcsányé oldalán, majd maga ment be a kórházba.

A vecsési központú választókerületben az ellenzéki pártok jelöltjeként induló Fricsovszky-Tóth Péternek – aki jelezte, megválasztása esetén a Jobbik frakciójában szeretne politizálni - a hírek szerint már korábban is konfliktusokkal terhelt volt a viszonya a gyáli DK-s politikussal.

Kapcsolódó írásaink

A hamis próféta

ĀBelterjes ünneplés – néhány tucatnyi néző a negyvennégyezres Hódmezővásárhelyen –, messiásváró szektahangulat és örömkönnyek