Belföld

A baloldalt Újbudán sem érdekli a törvényesség

Karácsony Gergely főpolgármesterről kiderült, hogy nem beszél angolul, ezért korábban a Corvinus Egyetem szabálytalanul alkalmazta őt. Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő olyan diplomával kérkedett, amellyel valójában nem is rendelkezett. A momentumos Hajnal Miklós, a BKK felügyelőbizottságának elnökeként pedig komoly pénzek felhasználását ellenőrzi úgy, hogy kiderült, közgazdász végzettsége mégsincs.

A baloldalt Újbudán sem érdekli a törvényesség
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

A sort Újbuda baloldali képviselő-testülete folytatta, amely a minap nevezte ki a helyi kulturális és közművelődési alapszolgáltatásokért felelős Központ Újbudai Kulturális Kft. vezetőjét, csak éppen a kiszemelt jelölt, Antal Nikolett nem rendelkezik a jogszabályban előírt szakirányú végzettséggel, így az alkalmazási feltételeket nem teljesíti.

Az ügy pikantériája, hogy erre a körülményre maga a pályázó is felhívta a képviselő-testület figyelmét, de a baloldali többségű grénum aggály nélkül megszavazta a kinevezést – nyilatkozta lapunknak Jankó István önkormányzati képviselő.

Ismét kiderült, hogy a baloldal rendkívül álságos és képmutató módon értelmezi a törvényességet, és saját embereiket akár jogszabályellenesen is magas pozíciókba tolják.

Kapcsolódó írásaink