Belföld

„Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság”

Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság - reagált Harangozó Tamás és Lengyel Róbert nyilatkozatára a Fidesz.

„Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság”
Márki-Zay szerint a migránsok nem bántanak senkit és rövid időn belül úgy is magyarrá válnának (képünk illusztráció)
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nagyobbik kormánypárt sajtóközleményben úgy fogalmaz: a baloldal valódi programját miniszterelnök-jelöltjük már elkotyogta: a migránsok befogadására készülnek. Szerinte a migránsok nem bántanak senkit és rövid időn belül úgy is magyarrá válnának.

Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság - emelik ki.

A magyar baloldal is szó nélkül végrehajtaná Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit a migránsok betelepítéséről, Gyurcsányék már hat éve is a migránskvóta teljesítése mellett kampányoltak - emlékeztet a Fidesz.

A baloldal bevándorláspárti politikája és összevissza beszélő miniszterelnök-jelöltjük beláthatatlan veszélyt jelentenek Magyarország biztonságára. A baloldal bevándorlóországot csinálna hazánkból. Ahol a migránsok megjelennek, ott megszűnik a biztonság, drasztikusan nő az erőszakos bűncselekmények és terrorcselekmények száma - teszik hozzá.

Emlékeztetnek: a Fidesz-KDNP kormányzásának köszönhetően Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb országa, ahol biztonságban nőhet a gazdaság, egyre több pénz jut a rendvédelemre, a rendőrök és katonák anyagi megbecsülésére is.

Kapcsolódó írásaink

Márki-Zay rendületlenül halad a gyurcsányi úton

ĀMegszólalt a kesztyűbáb is: MiniFeri újabb összevissza hasbeszéde - Fidesz: A Gyurcsány-show mai adását láthattuk - Egy fékezett habzású Gyurcsány Ferencet kaptunk Márki-Zay Péter személyében - emelte ki lapunknak Nagy Ervin