Belföld

Novák Katalin: Magyarországon divat lett gyermeket vállalni

A volt családügyi miniszter úgy látja, hogy Magyarországon „trendi” családosnak lenni és divat lett gyermeket vállalni.

Novák Katalin: Magyarországon divat lett gyermeket vállalni
A volt családügyi miniszter úgy látja, hogy Magyarországon „trendi” családosnak lenni és divat lett gyermeket vállalni
Fotó: MH

Az M1 aktuális csatorna kedd déli híradójának tudósítása szerint Novák Katalin erről azon a találkozón beszélt, amelyet családszervezetek tartottak Budapesten.

Novák Katalin,  a kormánypártok államfőjelöltje, úgy fogalmazott, a cél, hogy „ehhez adjanak hitet az embereknek, mert a gyermekekben van a jövőnk”.

A volt családügyi miniszter hangsúlyozta, hogy ehhez igyekeztek, és a jövőben is igyekezni fognak minden támogatást megadni.

„Az, hogy egy fiatal pár lássa maga előtt a lehetőséget, hogy családot alapíthasson, gyermeket vállalhasson, hogy legyen értelme akár nagycsaládban élni, olyan ügy, amelyet államfőként is szeretnék és fogok is képviselni” - mondta.

Hozzátette: a családszervezetek mindenképpen számíthatnak arra, hogy - ha lehetősége lesz -, mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarországon jó legyen családban élni.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom