Belföld

Brüsszel a gyermekek védelme miatt zsarolja hazánkat

Faktum

A rezsicsökkentésnek köszönhetően hazánk az energiaárak tekintetében a béke szigete, mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Magyar Hírlap Faktum című podcastjának mai adásában.

Brüsszel a gyermekek védelme miatt zsarolja hazánkat
Szentkirályi Alexandra
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Rámutatott, a gázmegállapodások nem csak hosszú távon nyújtanak energiabiztonságot, hanem nagyon jó feltételekkel is kapjuk a gázt. A gyermekvédelmi törvénnyel és az arról szóló népszavazással kapcsolatban a kormányszóvivő a megelőzés fontosságát hangsúlyozta. Mint mondta, hazánk még abban a helyzetben van, hogy tanulhat abból, ahogyan tőlünk nyugatabbra a genderlobbi befolyást szerzett az oktatási intézményekben.

„Azt szeretnénk, hogy a szülőknek maradjon meg a joga, hogy a saját gyerekeik neveléséről ők tudnak dönteni” – fogalmazott. Szentkirályi Alexandra elképesztőnek nevezte, hogy milyen zsarolással találta szembe magát hazánk a gyermekek védelmie miatt, hiszen Brüsszel visszatartja a magyar embereknek járó helyreállítási forrásokat.

Kapcsolódó írásaink

Elvtelenül viselkedik a baloldal

ĀA magyar társadalom túlnyomó többsége egyetért a gyermekvédelmi törvény céljaival – magyarázta Halkó Petra, a Századvég Alapítvány vezető elemzője a Faktumban