Belföld

Márki-Zay Péter már mindenkivel vitázni akar

Márky-Zay Péter vitára hívta Deák Dánielt a XXI. Század Intézet vezető elemzőjét. A baloldal Gyurcsány által kiválasztott miniszterelnök-jelöltje most már olyan mélyre süllyedt, hogy jobboldali elemzőkkel vitázna, csak hogy valakivel vitázhasson.

Márki-Zay Péter már mindenkivel vitázni akar
Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a gyurcsányi politikát folytatja
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Márki-Zay Péter 5+1 millió forintot ajánlott fel annak, aki be tudja bizonyítani, hogy nem mondott igazat, amikor a saját kijelentéseit tagadta. Az ATV műsorában Márki-Zay elmondta, hogy senki nem jelentkezett az 5 milliós nyereményért!

Többször is bizonyítva lett, hogy Márki-Zay Péter igenis mondta, hogy eltörölné a rezsicsökkentést, hogy beengedné a bevándorlókat, hogy fizetőssé tenné az egészségügyet, és azt is mondta, hogy a magyarok fogyasszanak kevesebb vizet.

Deák Dániel XXI. Század Intézet vezető elemzője egy a közösségi oldalára feltöltött videóban bizonyította, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje nem mond igazat. 

Ezt követően Márki-Zay Péter az ATV-ben azt mondta, hogy senki nem jelentkezett az 5 milliós nyereményért. Ami nyilvánvaló hazugság, hiszen Deák Dániel már előtte leleplezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének hazugságait.

Márki-Zay Péter továbbra sem hajlandó felvállalni saját szavait
Márki-Zay Péter továbbra sem hajlandó felvállalni saját szavait
Fotó: Facebook/Deák Dániel

Végül sms-ben kereste meg Márki-Zayt a XXI.Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel legnagyobb meglepetésére ezek után Márki-Zay előbb sms-ben, majd telefonon kérlelte, hogy menjen el vele vitázni a Hír TV-be vagy a Pesti TV-be.

A baloldalt Gyurcsány vezeti, ezért vele lenne értelme vitatkozni, de Márki-Zay Péter még azzal sem néz szembe, amit ő maga mondott- írta Deák Dániel, majd hozzátette: Ezért amíg Márki-Zay nem ismeri el mondatait, addig nincs miről vitatkoznunk.

Szürreális. Nem hiszem el, hogy itt tartunk. Márki-Zay Péter, előbb kérem vállalja fel mondatait! - írta Deák Dániel a Márki-Zay számára hihetetlenül kínos történetről.

Márki-Zay Péter immár Bohár Dánielt is vitára hívta - erről a riporter posztolt videót közösségi oldalán. 

A Megafon munkatársa is kérte az 5 milliós jutalmat, amit Márki-Zay Péter annak fizetne ki, aki bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a Fidesz nem hazudik, amikor azt mondja, hogy Márki-Zay

  • megszüntetné a rezsicsökkentést,
  • beengedné az országba a migránsokat,
  • fizetőssé tenné az egészségügyet,
  • Indiába küldené műtétre a magyar embereket és
  • bezáratna sürgősségi osztályokat és szülészeteket.

Márki-Zay azt állította, továbbra is hazudnak róla, ezért inkább vitára hívta Bohár Dánielt.

Kapcsolódó írásaink