Belföld

„A baloldalon ma is Gyurcsány és Bajnai diktálja a gazdaságpolitikát”

A baloldalon ma is ugyanaz a Gyurcsány-Bajnai páros diktálja a gazdaságpolitikát, aki egyszer már tönkretette és külföldi spekulánsok pénzügyi érdekeinek a kezére játszotta át az országot - közölte a Fidesz csütörtökön az ellenzék gazdaságpolitikai elképzeléseire reagálva.

„A baloldalon ma is Gyurcsány és Bajnai diktálja a gazdaságpolitikát”
Márki-Zay Péter és a globalista körök közvetítője, Bajnai Gordon. Bajnainak és Gyurcsánynak még most is nagy a befolyása a baloldalon, valójában ők diktálnak a háttérből Márki-Zaynak
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta: a baloldal kormányzása alatt feladta Magyarország gazdasági és pénzügyi szuverenitását, a multik és spekulánsok extraprofitját a magyar emberektől és vállalkozásoktól hajtotta be, tömegeket tett munkanélkülivé, agyonadóztatta a gazdaságot és a béreket.

A Fidesz kiemelte, a baloldal és miniszterelnök-jelöltje ma is ugyanazt a rossz gazdaságpolitikát erőlteti, és annak az adórendszernek a felszámolását tervezi, amely Európában a legalacsonyabb adókulcsot biztosítja a magyar vállalkozásoknak és a harmadik legalacsonyabbat a magyar munkavállalóknak.

Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra! - fogalmaztak.

Kapcsolódó írásaink