Belföld

„A Bajnai-Gyurcsány korszak visszatért a Városházára”

A Városháza-gate ügyét vizsgáló bizottság ülésén kiderült, hogy a Bajnai-Gyurcsány korszak visszatért a Városházára - mondta Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere, a vizsgálóbizottság fideszes elnöke csütörtökön.

„A Bajnai-Gyurcsány korszak visszatért a Városházára”
A Városháza épülete
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

 Jutalékos rendszerben kívánták értékesíteni nemcsak a Városháza ingatlanát, hanem más fővárosi nagy értékű ingatlanokat is - tette hozzá.

Karácsony Gergely támadása, „őrjöngése, kapálódzása és hazugságai” arra mutatnak, hogy „bizony szorul a hurok körülötte, egyre mélyebbre süllyed mind emberileg, mind politikailag”. Ezt próbálják a baloldali többséggel rendelkező vizsgáló bizottság tagjai majd egy átfogó jelentésben megcáfolni, de a lényeg mégiscsak az, hogy kiderült az igazság - mondta Kovács Péter.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom