Belföld

Ismét a buszsávban autókázott Karácsony Gergely

Karácsony Gergely főpolgármester szerint az a megoldás a dugókra, hogy az emberek kiszállnak járműveikből és gyalog vagy biciklivel mennek. Őt nem érdekli, hogy Budapesten miatta van káosz, ő nyugodtan szabálytalankodik - emlékeztetett a Fidelitas közösségi oldalán.

Ismét a buszsávban autókázott Karácsony Gergely
Karácsony Gergely baloldali főpolgármester
Fotó: MH/Katona László

A sofőrrel és szolgálati autóval közlekedő főpolgármester használja a buszsávot, de az sem zavarja, ha tilosban, mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyen parkol.

A baloldali politikus kivételezettnek gondolja magát, azt hiszi, mindent megtehet és a törvények, a szabályok, valamint a KRESZ rá egyáltalán nem vonatkoznak.

A Fidelitas közösségi oldalukra feltöltött videójában hívta fel a figyelmet arra, hogy a főpolgármesterre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bárki másra, akkor is, ha ő azokat nem tartja be.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Megint a buszsávot használta Karácsony Gergely

ĀA főpolgármester a buszsávot használta, hogy ne kelljen órákig a dugóban ülnie + VIDEÓK - Baloldali politikusként úgy vélheti, a szabályok, törvények nem vonatkoznak rá - Családos embereket rúgnak ki, holott kabinetfőnöke közel 1,2 milliót keres havonta