Belföld

Baloldali csúsztatások, hazugságok és fake news

Az európai baloldalnak a magyar kampányban való részvétele, a magyar baloldalt minden rendelkezésére álló törvényes és akár törvénytelen eszközzel történő segítésének a koreográfiája már jól ismert! - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője.

Baloldali csúsztatások, hazugságok és fake news
Az európai baloldal az elmúlt évekből már jól ismert módon támogatja a magyar baloldalt - hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás (Képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

A 2014-es választás előtt egy Tavares nevű, azóta már a politikától visszavonult, portugál kommunista nevével fémjelzett európai parlamenti jelentést készítettek, amiben a lehető legdurvább rágalmakat fogalmazták meg Magyarországgal szemben. Ezzel akarták a magyar baloldalt segíteni - emlékeztetett.

Aztán a 2018-as kampányban a Sargentini-jelentés ugyanezt a szerepet töltötte be - tette hozzá.

Mára viszont már maguk sem hisznek abban, hogy az ilyen akciók túl sokat segíthetnének, de azért minden rendelkezésükre álló törvényes és törvénytelen eszközzel segíteni akarják a magyar baloldalt - hangsúlyozta.

„Ezért mivel idén újra választás lesz Magyarországon, persze, hogy az elmúlt évekből már jól ismert rágalmakat, csúsztatásokat, hazugságokat és fake news állításokat tartalmazó Magyarországot támadó baloldali politikai pamflet természetesen el fog készülni az Európai Parlamentben.

Ennyi.” - írta Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

Kapcsolódó írásaink