Belföld

A Szövetség a Közjóért üdvözli a gyermekvédelmi népszavazást

Az Alliance for the Common Good (Szövetség a Közjóért) üdvözli az április 3-ra kiírt magyarországi gyermekvédelmi népszavazást. A szövetség tagjainak szilárd meggyőződése, hogy az ember férfinak és nőnek teremtett, ebből is adódik, hogy az államok kötelessége védeni a gyermekek születési neméhez való önazonosságát - áll a szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében

A Szövetség a Közjóért üdvözli a gyermekvédelmi népszavazást
A nemrégiben alapított agytröszt tagszervezetei arra buzdítják a magyar választópolgárokat, hogy nagy számban vegyenek részt az április 3-i gyermekvédelmi népszavazáson (Képünk illusztráció)
Fotó: MH

A szövetség álláspontja szerint nemzeteink és európai civilizációnk számára veszélyes tendencia, hogy a modernizmus vágyakat és progresszívnak mondott ideológiákat emel alapjogi státuszba, amelyek háttérbe szorítanak olyan természettől fogva adott alapjogokat, mint a szülők joga gyermekeik világnézeti, vallási és ideológiai nevelésének szabad megválasztásához.

Ennek szomorú következménye, hogy az európai oktatási intézményekben futótűzként terjed a gender és LMBTQ ideológiák oktatása már a gyermekek egészen kiskorától kezdődően, mindezt ráadásul a szülőket megkerülve és a gyermekek egészséges testi-lelki fejlődését veszélyeztetve.

A magyar választópolgárok Európában egyedülálló módon lehetőséget kaptak arra, hogy demokratikus úton nyilvánítsanak véleményt arról, hogyan nevelhessék gyermekeiket.  A nemrégiben alapított agytröszt tagszervezetei arra buzdítják a magyar választópolgárokat, hogy nagy számban vegyenek részt az április 3-i gyermekvédelmi népszavazáson és utasítsák el a gyermekeket veszélyeztető gender és LMBTQ ideológiákat egyértelmű üzenetet küldve ezzel az európai fősodratú elitnek. A magyar gyermekvédelmi népszavazás remény Európa számára.

Az Alliance for the Common Good think-tank hálózat a magyar Alapjogokért Központ, a lengyel Ordo Iuris, az olasz Nazione Futura, a cseh Szövetség a Családért és a szlovák Emberjogi- és Családpolitikai Intézet kezdeményezésére létrejött nemzetközi összefogás a hagyományos, keresztény értékek és a józan ész védelmében.

Az eredeti közlemény ide kattintva olvasható angol nyelven.

Kapcsolódó írásaink