Belföld

Támadja a gyermekvédelmi népszavazást a Soros-hálózat

„Meleg és bi fiúk (!) és férfiak eseménycentrikus drogfogyasztásáról” szóló online konferenciát reklámoz korhatári megkötés nélkül hazánk legnagyobb LMBTQI-szervezete

Miközben a baloldal igyekszik elhitetni, hogy hazánkban az LMBTQI-propaganda álprobléma, tavaly egy gimnáziumban a szülők értesítése nélkül tartott érzékenyítő programot egy transzvesztita előadó. Most érvénytelen szavazásra buzdítanak Soros civiljei.

Támadja a gyermekvédelmi népszavazást a Soros-hálózat
Demonstrál a Háttér Társaság
Fotó: A Háttér Társaság Facebook-old

Miután Áder János köztársasági elnök kedden bejelentette, hogy a gyermekvédelmi népszavazás az országgyűlési választásokkal egy napon, április 3-án lesz, több, jellemzően a Soros György alapítványai által támogatott LMBTQI-, illetve „jogvédő” civil szervezet arra szólította fel szimpatizánsait, szavazzanak majd érvénytelenül a referendumon – például ikszeljék be az igen és a nem karikát is minden kérdésnél. Közleményükben a népszavazást gyűlöletkeltőnek, aljasnak, a nemi kisebbségeket kiközösítőnek nevezik, azt állítják, sérti az LMBTQI-emberek méltóságát.

Az érvénytelen szavazat szerintük a garancia arra, hogy „Magyarországon mindannyian biztonságban és egyenlőségben élhessünk”. A kormány által kezdeményezett népszavazást – amelyen, mint ismert, az iskolai LMBTQI-érzékenyítésről, a nemi átalakító kezelések gyermekek körében való népszerűsítéséről, valamint a nem megváltoztatását bemutató, illetve a szexuális médiatartalmak korlátozásával kapcsolatos kérdésekről nyilváníthatunk véleményt –, többek között a következő szervezetek akarják bojkottálni:

Amnesty International Magyarország, Budapest Pride, Háttér Társaság, Labrisz Leszbikus Egyesület, Magyar Aszexuális Közösség, Magyar Helsinki Bizottság, Magyar LMBT Szövetség, Ökotárs Alapítvány, Prizma Transznemű Közösség, Szivárványcsaládokért Alapítvány, Társaság a Szabadságjogokért, Transvanilla Transznemű Egyesület.

Közülük például a Háttér Társaság (korábbi nevén Háttér Társaság a Melegekért) – amely „Magyarország legnagyobb és legrégibb jelenleg is működő LMBTQI-szervezeteként” határozza meg magát – most éppen egy Chemsex című online konferenciát hirdet Facebook-oldalán elsősorban „szakemberek számára”, de nyilvános eseményként, amelyen bárki részt vehet, korhatári megkötés nélkül. A tájékoztató szerint a programot a drogliberalizációért, droglegalizá-cióért küzdő Drogriporter szervezi.

„A chemsex elsősorban a meleg és bi fiúk (!) és férfiak eseménycentrikus drogfogyasztása. Ennek során csoportos szex közben stimuláns drogokat (többnyire metamfetamint, GHB-t és mefedront) használnak az élmény fokozása érdekében, órákig vagy akár napokig tartó összejöveteleken” – írják.

A konferencia azért indokolt szerintük, mert hazánkban eddig csak szórványos ismereteket lehetett szerezni ebben a témában…

Mivel a baloldal azt igyekszik elhitetni, hogy hazánkban – a migrációhoz hasonlóan – az LMBTQ-propaganda is csupán álprobléma, nem létező jelenség, az utóbbi napokban felidéztük, hogy a Magyar LMBT Szövetség már a Nemzeti alaptanterv 2012-es megújításakor azt követelte, hangsúlyosan jelenjen meg a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre a kerettantervekben.

A Labrisz Leszbikus Egyesület pedig a Norvég Civil Támogatási Alap segítségével 2013–14-ben csaknem húsz oktatási intézményben tartott foglalkozásokat a Melegség és megismerés program keretében. A 44 foglalkozással több mint 1000 fiatalt értek el.

A Magyar Nemzet tavaly augusztusban adott hírt arról, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban a szülők értesítése nélkül rendeztek érzékenyítő programokat, amelyeken egy transzvesztita is előadást tartott, élettörténetét és gondolatait mondta el.

A részvétel állítólag kötelező volt. Mivel a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat akár 13 éves gyerekek is hallhatták.

Sok szülőt felháborodott, hogy nem volt előzetes tájékoztatás, csupán a Facebookról szerezhettek (volna) tudomást a rendezvényről.

Április 3-án a magyar emberek többek között arról is véleményt mondhatnak, hogy a kiskorú gyermekeknek a köznevelési intézményekben szülői hozzájárulás nélkül lehessen-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartani, vagy a társadalom többsége úgy érzi, hogy a család a legjobb színtere a kiskorúakban felmerülő kérdések tisztázásának.

A gyermekvédelmi népszavazás kérdései:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Kapcsolódó írásaink