Belföld

Bakondi György: A baloldali politikusok szerint a migráció „kitalált probléma”

Lassan minden napra jut egy olyan baloldali nyilatkozat, amely egyértelművé teszi, hogy a baloldal lebontaná a magyar nemzeti szuverenitást szavatoló déli határzárat. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán mutatott rá, hogy legutóbb Németországban voltak hasonló tartalmú kijelentések.

Bakondi György: A baloldali politikusok szerint a migráció „kitalált probléma”
Lebontanák a határkerítést és beengednék az illegális migránsokat a baloldalon
Fotó: Police.hu

Legutóbb Vajda Zoltán, a baloldal országgyűlési képviselő-jelölje, XVI. kerületi önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint országunkban kevés a bevándorló.

Objektum doboz

A héten Niedermüller Péter, a DK politikusa is kiállt az illegális migránsok befogadása mellett, vasárnap pedig a baloldal vezetője és kizárólagos főnöke, Gyurcsány Ferenc foglalt állást a migráció mellett.

Októberben Márki-Zay Péter, Gyurcsány jelöltje beszélt arról, hogy beengedné a migránsokat.

Objektum doboz

Karácsony Gergely tavaly augusztusban arról is beszélt a Die Zeit nevű német hetilapnak, hogy előrébb tartják az illegális bevándorlók jogát a magyar emberek demokratikus véleményével szemben. Gyakorlatilag elismerte, hogy a baloldal a migránsok jogait védené, de ezt el akarják titkolni a kampányban.

A határzár az ország védelmét szolgálja
A határzár az ország védelmét szolgálja
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Első lépésként elbontanák az ország szuverenitását garantáló, schengeni határt védő műszaki határzárat, hogy majd korlátlanul beengedjék az illegális migránsokat. A magyar embereknek a nemzeti szuverenitásból eredő joguk van eldönteni, hogy kivel kívánnak egy országban élni. A baloldali politikusok gondosan elhallgatják az információkat a közvélemény elől.

Még véletlenül sem ejtenek egy szót sem a nyugati kulturális átalakulásról, az illegális bevándorlók által generált bűnözéshullámról és az óriási veszélyről, amit magába rejt az illegális, ellenőrizetlen migráció - írja az Origo.

A magyar kormány álláspontja világos: nem a migrációt, hanem a családokat kell kiemelten támogatni.

Bakondi: A baloldalon egyre több a migrációt támogató nyilatkozat

A baloldalon „hirtelen felgyorsultak” a migrációt támogató nyilatkozatok - értékelt az M1 aktuális csatornán szerda este a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, megjegyezve, legutóbb Németországban voltak hasonló tartalmú kijelentések.

Bakondi György azt mondta: a baloldali politikusok szerint a migráció „kitalált probléma”, „nincs szükség a kerítésre”, és a migránsok érkezése „nagyon is jót tenne az országnak”.

Hozzátette ugyanakkor: a magyar kormány 2015 óta folytatott migrációs politikájának nagy a lakossági támogatottsága.

A migránsok nyugat-európai integrációjának nehézségeiről szólva kifejtette, a bevándorlók nem igazán akarnak beilleszkedni, magukkal hozzák „a feszítő nemzetiségi ellentéteket”, továbbá jelentős a részvételük a szervezett bűnözésben is.

A déli határon tapasztalható migrációs nyomásra térve a belbiztonsági főtanácsadó kiemelte, hogy míg tavaly ilyenkor mintegy 3000, addig idén eddig már 4000 illegális határátlépési kísérletet hiúsítottak meg a magyar rendőrök. A migránsok között nagy arányban találhatóak afgánok, és újabban - mások mellett - indiaiak is megjelentek - fűzte hozzá.

Az Európai Unió bevándorlási politikáját bírálva Bakondi György kijelentette, hogy a migrációs politika nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés, és „ennek így is kell maradnia”.

Kapcsolódó írásaink