Belföld

A „brüsszeli apparátus” elsősorban a migráció legalizálásán dolgozik

Illegális bevándorlás

Az Európába tartó migráció jelentős nyomás alatt tartja a külső határokat, és problémát okoz a mindennapokban – szögezte le határozottan Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

Úgy fogalmazott, a „brüsszeli apparátus” elsősorban a migráció legalizálásán és kedvező színben történő feltüntetésén dolgozik. „Magyarország mindent megtesz, hogy az eddig bevált biztonsági intézkedéseket fenntartsa, a magyar emberek biztonságát garantálja” – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az európai külső határokat is védi az ország. Kiemelte, a kormány nem támogatja a migráció legalizálását, sem azt, hogy valamifajta kvóta szerint osszák el a migránsokat.

„Szeretnénk, ha a magyar emberek dönthetnének abban, hogy kikkel akarnak együtt élni” – emelte ki a közösségi oldalon meghallgatható videóban Bakondi György, majd később  úgy folytatta, nem véletlen, hogy ahol a baloldal hatalomra került, a migráció megítélését kedvezőre fordította, vagyis mindent megtett, hogy a lakosság akár a negatívumok elhallgatásával is elfogadja – fűzte hozzá a szakember. „Épp ezért mindaddig, amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van, mi mindent megteszünk, hogy ez a politika ne nyerjen teret, ne kényszerüljünk arra, hogy ismeretlenekkel éljünk együtt. Előre kell mennünk, s nem hátra kell fordulnunk!” – fogalmazott egyértelműen a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Kapcsolódó írásaink