Belföld

„Régi gazdaságpolitikáját folytatná a baloldal, elriasztva a befektetőket”

Magyarország előre megy

A baloldal egyszer már eljátszotta a befektetők bizalmát, és most is a régi, elhibázott gazdaságpolitikát folytatná – állapította meg Horváth László, a Fidesz szóvivője szombati videónyilatkozatában.

„Régi gazdaságpolitikáját folytatná a baloldal, elriasztva a befektetőket”
Horváth László
Fotó: MH

Közölte: Magyarország ma az egyik legvonzóbb befektetési célpont, ez munkahelyeket, fejlesztéseket jelent az országnak. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy 2010 előtt ez nem így volt, a baloldal kormányzása pénzügyi és gazdasági csődbe vitte az országot. „Agyonadóztatták” a munkát, elriasztották a befektetőket, elvették a beruházók kedvét, eljátszották a Magyarország iránti bizalmat – tette hozzá a politikus.

Rámutatott: a 2010-es kormányváltás után évekig tartott helyreállítani a befektetői bizalmat, de sikerült, és ez ma már olyan erős, hogy a járvány alatt is sorra érkeztek, érkeznek a munkahelyteremtő beruházások az országba, és a hazai vállalkozások beruházási kedve is folyamatosan nő. „A baloldal most is ugyanazt az elhibázott gazdaságpolitikát folytatná, de Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra, ezért kell megállítanunk a Gyurcsány–Márki-Zay-féle baloldalt” – fogalmazott a szóvivő.

Kapcsolódó írásaink