Belföld

Fidesz: Karácsony az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet

A fővárosi Fidesz szerint bárhogy is próbálja jószándékú embernek, áldozatnak beállítani magát Karácsony Gergely főpolgármester, valójában pont ő az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet.

Fidesz: Karácsony az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH/Katona László

A Fidesz Budapest Facebook-oldalán pénteken egy videót tettek közzé, amelyben Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a főpolgármesterhez szól a Fővárosi Közgyűlésben.

Láng Zsolt azt mondta: „ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével: eljátssza ezt a drámai, szegény, megbántott, jóindulatú fiút, aki idejött, csupa jó szándékkal, és a kormány bántja, miközben ön az első perctől kezdve nem jóindulatú, nem gondolta komolyan a választási ígéreteit, és nem akar ezzel a kormánnyal együttműködni.”

Az elmúlt két évben semmi mást nem csinált, mint hadszíntérré tette Budapestet, és hídfőállásokat épített a kormány ellen - emelte ki.

Objektum doboz

A frakcióvezető szerint a valódi vitákkal, a valódi költségvetéssel kellene foglalkozni a közgyűlésben. „Nem arról, hogy ön elmondja azt, ami az egyetlen mentsvára a nem befejezett, megdrágult projektekre, az elherdált pénzekre, a büntetésekre és mindenre” - tette hozzá Láng Zsolt, aki szerint Karácsony Gergely a „szörnyűséges kormány” áldozatának állítja be magát, pedig ez nem igaz.

A videó végén az olvasható: „Karácsony Gergely az, aki túszként tartja fogva Budapestet”.

Kapcsolódó írásaink