Belföld

Dokumentum cáfolja Karácsony Gergelyt

A BENNFENTES megszerzett egy 2020-as hivatalos fővárosi dokumentumot, amelyben egyértelműen, látványterveken is látszik, hogy a Mocsárosdűlő egy jelentős részének beépítésével számolt a Főváros.

Dokumentum cáfolja Karácsony Gergelyt
A BENNFENTES megszerzett egy 2020-as hivatalos fővárosi dokumentumot, amelyben egyértelműen, látványterveken is látszik, hogy a Mocsárosdűlő egy jelentős részének beépítésével számolt a Főváros
Fotó: Bennfentes

A Bennfentes birtokába került dokumentumokból kiderül: a főpolgármester kijelentésével ellentétben A, B, C verzió is készült Mocsárosdűlő egy részének beépítésére.

Részletek az anyagból:

„Mocsárosdűlő területe az egyik legnagyobb, jelentős fejlesztési potenciállal is rendelkező fővárosi tulajdonú terület. A fejlesztési területen belül a Fővárosi Önkormányzat tulajdonát képezi összesen 92,1 hektár terület (104 db ingatlan), amely összességében a fejlesztési terület 76,1 százalékát adja.”

„az egy évtized alatt kiépíthető vegyes funkciójú városrész mind a lakásszektorban, mind az irodaszektorban újszerű kínálattal jelenhet meg, kereskedelmi és intézmény funkciókkal kiegészülve.”

A terv
A terv
Fotó: Bennfentes

„A főúthálózat lokális fejlesztésével (Aranyhegyi úton új csomópontok kialakításával) és a belső mellékúthálózat (autóbuszok közlekedését is biztosító gyűjtő utak) megteremtésével, valamint az autóbusz-hálózat kiterjesztésével a terület Aranyhegyi úthoz csatlakozó része beépíthetővé válik. A Szentendrei úti HÉV-et szintben keresztező közúti kapcsolat kiváltásával a terület távhővezeték nyomvonaltól keletre eső része is fejleszthetővé válik. Az új úthálózat kiépítése során gondoskodni kell a közművek (vízellátás, szenny- és csapadékvíz elvezetés, villamos energia, távhő, gáz) kiépítéséről is.”

Az eltervezett beépítési ütemezés a Mocsárosdűlőn
Az eltervezett beépítési ütemezés a Mocsárosdűlőn
Fotó: Bennfentes

„A közlekedési rendszer fejlesztése nélkül mintegy 1.100 lakás és 250.000 m2 bruttó szintterületű iroda-kereskedelem beépítés létesíthető, elsősorban az Aranyhegyi út mentén.”

A részletekből tehát kiderül, hogy

  • Karácsony Szabó Tímeával végig hazudozott az ügyben, azt állítva, ők megmentenék a Mocsárosdűlőt a beépítéstől.
  • A dokumentum ismeretében vagy nem tudták, miről hazudoznak, vagy annyira gátlástalanok, hogy tudják ugyan, hogy mi az igazság, de akkor is szemrebbenés nélkül hazudnak, ugyanis a megszerzett 2020-as hivatalos, fővárosi dokumentum, amelyben egyértelműen, látványterveken is látszik, hogy a Mocsárosdűlő egy jelentős részének beépítésével számolt a Főváros.
  • A portál korábban utánajárt az ingatlanfejlesztés volumenének az építőipari piacon, és a Vagyonkezelő vezetője által megálmodott 334 ezer négyzetméteres beépítés körülbelül 100 milliárd forint haszonnal kecsegtette a baloldal üzletembereit és oligarcháit.

Kapcsolódó írásaink

Házkutatások kezdődtek a Városháza-ügyben

ĀA rendőrség hétfőn reggel párhuzamosan több helyszínre vonult ki, köztük a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úton lévő székházába - Zártkörű sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter a Városházán