Belföld

Márki-Zay Péter megint ostobának nevezte a bevándorlás ellenzőit

Ha kell, százszor is ostobának fogja nevezni a Fidesz szavazóit Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter, ez derül ki egy új interjújából.

Márki-Zay Péter megint ostobának nevezte a bevándorlás ellenzőit
Ha kell, százszor is ostobának fogja nevezni a Fidesz szavazóit Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter, ez derül ki egy új interjújából
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Százszor is ugyanezt fogom mondani!”

- zárta le agresszív magyarázkodását Bohár Dániel riporternek Gyurcsány Ferenc baloldali miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. Bohár arról kérdezte, mikor fog bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akiket ostobának nevezett. 

Objektum doboz

A hódmezővásárhelyi polgármester az utóbbi időszakban folyamatosan sértegette a magyarokat.

A rezsicsökkentés támogatóiról azt mondta, sötétben tartott, trágyával etetett gombák. Amikor erről kérdezték, tovább folytatta becsmérlő megnyilvánulásait. Később kiderült róla az is, mit gondol a falvakban élő magyarokról: „egyszerű tudatlan emberek”, de az „aberrált fideszesek” kifejezést is használta Gyurcsány embere.

Nem véletlenül merült fel a kérdés: Van-e olyan Magyarországon, akit Márki-Zay még nem sértett meg? Soros Györgyöt viszont óriásplakátokon védi a bevándorláspárti baloldali jelölt, aki rendszeresen kiáll a migráció mellett, nyíltan beszél a migráció előnyeiről és arról, hogy be kell fogadni a migránsokat.

Kapcsolódó írásaink