Belföld

Fidesz: Gyurcsányék csak elvettek a nyugdíjasoktól

Teljesen mindegy, mit ígérget Gyurcsányné az időseknek, hiszen Gyurcsányék soha nem adtak, hanem elvettek a nyugdíjasoktól - közölte a Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében csütörtökön annak kapcsán, hogy Dobrev Klára sajtótájékoztatón tett számos ígéretet a legidősebbeknek, többek között azt, hogy hatalomra kerülésük esetén a nyugdíjszámításnál visszaállítják a svájci indexálást.

Fidesz: Gyurcsányék csak elvettek a nyugdíjasoktól
Kérdés, ki mögé áll be végül a DK elnöke
Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala

A Fidesz ennek kapcsán emlékeztetett: a baloldal a nyugdíjasoktól elvette a 13. havi nyugdíjat, háromszorosára emelte nekik a gáz árát és duplájára az áram árát.

„A baloldal ma is ugyanerre készül: kijelölt miniszterelnök-jelöltjük szerint ostobaság a 13. havi nyugdíj visszaadása és azt is naponta elmondja, hogy ők a rezsicsökkentést is eltörölnék” - hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt, kiemelve: a. Fidesz-KDNP kormányzása óta az időseknek is egyre több támogatás jut a gazdasági növekedésből, a nyugdíjprémium után februárban érkezik a teljes 13. havi nyugdíj és Európa legalacsonyabb energiaárait biztosítjuk számukra.

Kapcsolódó írásaink