Belföld

Fidesz Budapest: Karácsony Gergely tisztázza a Városháza ügyeit!

„Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy ne meneküljön tovább a Városháza-gate egyre súlyosabb kérdései elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot!” - olvasható a Fidesz Budapest közösségi oldalán. Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője, valamint a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöke egy rövid videóüzenetben hívta fel a figyelmet arra, hogy a budapestieknek joguk van tudni mi történik a Városháza-gate kapcsán.

Fidesz Budapest: Karácsony Gergely tisztázza a Városháza ügyeit!
Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője, valamint a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöke
Fotó: Facebook / Fidesz Budapest

Korábban megírtuk, hogy a Városháza-gate kapcsán többször is hazugságspirálba keveredett Karácsony Gergely főpolgármester. Egy Anonymus elnevezésű illető olyan hangfelvételeket hozott nyilvánosságra, melyek alapján már önmagában roppant gyanús a Városháza-ügyhöz kapcsolódó telekeladás. Budai Gyula országgyűlési képviselő feljelentést is tett az ügyben, el is rendelték a nyomozást. A felmerült kérdésekre azóta sem érkezett érdemi válasz, sem Karácsony Gergely főpolgármestertől, sem az ügyben érintett Bajnai Gordon volt miniszterelnöktől.

Két hete nem kapunk válaszokat a Városháza körüli eladási botrány részleteiről. Karácsony Gergely és a baloldali politikusok vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek. Mindeközben napról napra súlyos állításokat tartalmazó hangfelvételek látnak napvilágot - hívta fel a figyelmet Láng Zsolt.

Hangsúlyozta: az eddigieken kívül a következő kérdéseink lennének Karácsony Gergely főpolgármesterhez és Bajnai Gordon volt miniszterelnökhöz.

  • Kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon?
  • Ki az, aki jóval felette áll Barts Balázsnak, a Fővárosi Vagyonkezelő vezérigazgatójának?
  • Működik-e jutalékrendszer a fővárosban és ha igen, akkor ki működteti ezt, és ki van benne?

Ne meneküljenek el a válaszok elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot - tette hozzá.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink