Belföld

Láng Zsolt: Karácsony egyre mélyebbre süllyed a Városháza-gate ügyében

Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte a fővárosban a Fidesz-KDNP frakciója a Városháza ügyének és az ahhoz kapcsolódó telekügyek kivizsgálásáért - közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője hétfőn a Fidesz Budapest Facebook-oldalon.

Láng Zsolt: Karácsony egyre mélyebbre süllyed a Városháza-gate ügyében
Láng Zsolt: Karácsony egyre mélyebbre süllyed a Városháza-gate ügyében
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Egyértelművé vált, hogy a Városháza-gate ügyében Karácsony Gergely egyre mélyebbre süllyed, a főpolgármester folyamatosan mellébeszél és terel - jelentette ki Láng Zsolt.

Láng Zsolt a videóban azt mondta, hogy az ügyben Karácsony Gergely főpolgármester egyre mélyebbre süllyed: nem a kérdésekre keresi a választ, hanem folyamatosan mellébeszél és terel.

A budapestieknek joguk van tudni az elmúlt hetekben felmerült kérdésekre a választ - emelte ki a frakcióvezető, aki arra kérte a főpolgármestert, hogy - bár a jogszabályok szerint 15 napja van összehívni a rendkívüli közgyűlést - hívja össze azt, hogy „végre elindulhasson az érdemi tényfeltárás”.

Objektum doboz

A bejegyzés szerint a frakció a rendkívüli közgyűlésre egyetlen napirendi pontot javasol: vizsgálóbizottság felállítását az ügyben.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom