Belföld

Fidesz: Az idősek helyzete nem politikai játék

Ahogy már jeleztük, a baloldali városvezetés az elvesző budapesti idősotthonok férőhelyeinek számát Celldömölkön kívánja pótolni, mintegy 200 km-re Budapesttől. Szerintünk lenne közelebb is hely 50 időskorú elhelyezésére, különösen úgy, hogy egymilliárd forintból kívánják kialakítani az új helyszínt - írja a Fidesz Budapest Facebook-oldala.

Fidesz: Az idősek helyzete nem politikai játék
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

Reméljük, valóban csak az ingatlankereséssel jutott zsákutcába a Városháza, nem pedig a celldömölki elvtársak cégét szeretnék egy remek szerződéshez hozzásegíteni. Szerintünk az idősek helyzete nem politikai játék és nem biznisz! - hangsúlyozzák.

Ezért arra kérik a követőiket, hogy küldjenek kommentben vagy üzenetben olyan üresen álló épületeket Budapest határain belül vagy az agglomerációban, ahol ki lehetne alakítani legalább 50 férőhelyes idősotthont.

Ne kelljen Celldömölkre, két órányi autóútra költözniük az ellátottaknak és négy órát autózniuk a látogató hozzátartozóknak! -  írja a posztban a budapesti Fidesz.

A beérkező javaslatokat továbbítjuk Karácsony főpolgármesternek, hogy a budapesti időseknek és családjaiknak is kényelmesebb szolgáltatás juthasson - teszik hozzá.

Kapcsolódó írásaink