Belföld

Égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin

Míg egyesek örültek, ha a koronavírus okozta világjárvány nehézségeinek következtében egyáltalán családi körben tudták kimondani a boldogító igent, addig mások exkluzív környezetben, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek közepette tette mindezt. Ez az első, ami feltűnhet annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amellyel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít.

Égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin
Luxusesküvőn házasodott össze Cseh Katalin és Berg Dániel 2021 augusztusában
Fotó: BENNFENTES

Persze volt is miből költeni, hiszen ahogy a BENNFENTES is korábban megírta, a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt - olvasható a BENNFENTES oldalán.

Luxus minden áron

Azonban a botránnyal mit sem törődve, Cseh Katalin és vőlegénye, a szintén momentumos Berg Dániel úgy döntöttek, megmutatják a világnak, hogy a luxust is lehet a legfelsőbb szinten űzni.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése többmillió forintba kerül. Azonban azt elképzelni sem tudtuk, hogy a műgonddal megtervezett esküvőnél a legapróbb dolgok is többe kerültek, mint egy család egyheti nyaralása.

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a milliárdosok, pezsgő és kokain világát bemutató nagy Gatsby tematikája ihletett.

A vendégeknek is ez volt a dresscode. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár többszáz ezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

De a vendégek öltözete semmi volt az ifjú pár ruhakölteményeihez képest! Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin bőrébe, ha csak egy próba erejéig is.

A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezheti magát, aki lábára ölti a cipőkölteményt.

De ilyen drága helyen, a drága vendégsereg védelmére is szükség van, ezért biztonsági őrök vigyázták a szertartás és a lagzi nyugalmát, hogy aztán a nem mindennapi menyecskeruhát is felölthesse Cseh Katalin. A nagy Gatsby stílusban megtervezett - vélhetően egy híres magyar tervező az ifjú EP-képviselőre tervezte és varrta - luxusdressz ára akár többszázezer forintra is rúghat.

Aranylakodalom

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott, és nem csak a gyűrűk.

Apropó gyűrűk! A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan millión felüli összeg volt, ha nem a tízszerese. De nemcsak az ékszerek pompáztak arany színben, hanem még a sütemények is arany porral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

Trendszetter körmei tekintetében pedig hű maradt önmagához Cseh Katalin és ezt egy, az Evitából lemásolt jelenettel a vendégseregnek is megmutatta.

Az alábbi galériában a képek széléhez kattintva tud lapozni:

Luxusesküvőn házasodott össze Cseh Katalin és Berg Dániel 2021 augusztusában
Luxusesküvőn házasodott össze Cseh Katalin és Berg Dániel 2021 augusztusában
Fotó: BENNFENTES

Kapcsolódó írásaink