Belföld

Orbán Viktor is letesztelte az M30-as gyorsforgalmi utat

Orbán Viktor letesztelte a Miskolc és Kassa összeköttetését megteremtő M30-as gyorsforgalmi út kedden átadott, magyarországi szakaszát.

Orbán Viktor is letesztelte az M30-as gyorsforgalmi utat
Orbán Viktor személyesen próbálta ki az M30-as út kedden átadott szakaszát
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök a próbaútról szerdán egy videót is megosztott Facebook-oldalán:

Objektum doboz

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a Tornyosnémetinél tartott átadóünnepségen a kormányfő is beszédet mondott. 

Amit akarunk, az „nem egyszerűen csak virágzó vidéki Magyarország, hanem egy erős Közép-Európa”, amely elég erős ahhoz, hogy megvédje magát az olyan természetellenes beavatkozásokkal szemben, amelyeknek a mai napig érezni a következményeit - fogalmazott akkor Orbán Viktor.

Hangsúlyozta: hogy ez a cél megvalósuljon, utakat kell építeni, amelyek összekötik a vidék különböző részeit, a vidékieket beviszik a nagyvárosba, összekötik az anyaországi magyarokat, a határon túli magyarokat és összekapcsolják a térség népeit. A most átadott út is ezt a célt szolgálja

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom