Belföld

„Nem kérünk még egyszer Gyurcsány gyalázatos kormányzásából”

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő „kudarcos és gyalázatos” kormányzásából - mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője pénteken sajtótájékoztatón.

„Nem kérünk még egyszer Gyurcsány gyalázatos kormányzásából”
A Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay! petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

A kormánypárti politikus közölte: a „Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!” petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret. Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz.

„Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából” - fogalmazott.

Kapcsolódó írásaink

Óriási siker az Elk*rtuk bemutatóján

ĀA film nagy érdeme, hogy közérthetően beszél az elhallgatni szánt magyar valóságról, és hogy egyensúlyt teremt a politika és az egyén, az ember fontossága, jelentősége között

Gyurcsány visszatérése

ĀOktóber 22-én lesz tízéves a Demokratikus Koalíció, amely következetes Orbán-ellenes politikával, lépésről lépésre építkezve győzte le versenytársait