Belföld

Fürjes: A rövidebb menetidő érdekében lesz szakaszos buszsáv a Budakeszi úton

Rövidítsük le a menetidőt közel a felére! Hogyan? Legyen gyorsabb a buszoknak és az autósoknak is! Ezért lesz szakaszos buszsáv a Budakeszi úton! - jegyezte meg Facebook-oldalán Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

Fürjes: A rövidebb menetidő érdekében lesz szakaszos buszsáv a Budakeszi úton
A kormányzati Budapest Fejlesztési Központ (BFK) szakemberei hónapok óta dolgoznak a megújuló Budakeszi út tervein
Fotó: Youtube

A kormányzati Budapest Fejlesztési Központ (BFK) szakemberei hónapok óta dolgoznak a megújuló Budakeszi út tervein. Kérdőívvel is felmértük az itt élők, közlekedők véleményét, hogy a lakosság bevonásával szülessen meg a legjobb megoldás. A kitöltők több mint 2/3-a saját bevallása alapján versenyképesebb menetidő, és P+R parkolók építése esetén nagyon valószínűnek tartja, hogy letenné az autóját, és buszra váltana -írta.

Az érintett városrészek és települések vezetőivel, képviselőivel átbeszéltük a lehetséges műszaki megoldásokat, amelyet nemsokára a nyilvánosságnak is bemutatunk!

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Nincs értelmezhető jövőképe a baloldalnak

ĀHétértékelő. A fővárosiak emlékeznek még a Tarlós Istvánnal fémjelzett időszakra, és össze tudják hasonlítani azt a jelenlegi helyzettel, a hatalmas dugókkal – mondta Deák Dániel