Belföld

Páros lábbal szállt bele Oszkó Péter Márki-Zayba

A Facebookon, kommentben mondta el véleményét az ellenzéki előválasztásnak hívott Gyurcsány-show legutóbbi fordulatáról Oszkó Péter.

Páros lábbal szállt bele Oszkó Péter Márki-Zayba
Márki Zay Péter
Fotó: MH

A Bajnai-kormány pénzügyminisztere a Gyurcsány által előre tolt Márki-Zay Péterről azt írta: személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé, majd 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészség vegzálásait, akik minden egyes általam aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk, felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad.

Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem, hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért. Ezzel az erővel Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának, nem lenne nagy különbség (ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni) - utalt Oszkó Márki-Zay Péter botrányos interjújára a Partizán műsorában.

Márki-Zay korábban kijelentette, neki mindig nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból a testi fenyítésnek is szükségét érzi. 

Kapcsolódó írásaink