Belföld

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, bevándorlóország lennénk

Hat éve történt a röszkei zavargás, amely csak az előszele volt annak, ami Európára és Magyarországra vár - emlékeztetett a Fidesz.

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, bevándorlóország lennénk
Gyurcsány Ferenc, bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le. A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát bevándorlókontinensé tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát.

A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében. Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését.

A jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem. Amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni. Ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne.

Gyurcsány embere kikotyogta, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne.

Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Kapcsolódó írásaink