Belföld

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy tizenöt éve

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy 15 éve - közölte a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerdán az MTI-vel.

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy tizenöt éve
Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy tizenöt éve
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztási miniszterelnök-jelöltje szerdán online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy pártoktól teljesen független közigazgatásra van szükség.

A Fidesz azt írta: Gyurcsányék naponta fenyegetik mindazokat, akik nekik nem tetszenek.

„Fenyegetik a kormánytisztviselőket, hivatali tisztviselőket, rendőröket, bírókat, ügyészeket, újságírókat azzal, hogy ha a baloldal hatalomra jutna, akkor eltakarítanák őket” - tették hozzá.

A közlemény megfogalmazása szerint „azt is tudjuk, hogy nem csak a fenyegetésig képesek elmenni, 15 évvel ezelőtt, az őszödi beszéd kiszivárgása után vízágyúval, lovasrohammal, gumibottal és lövedékkel támadtak az emberekre, és erőszakkal próbálták elhallgattatni mindazokat, akik nem kértek a Gyurcsány-kormányból”.

„Márpedig a magyarok többsége ma sem kér Gyurcsányból és a bábjaiból. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” - zárták kommünikéjüket.

Kapcsolódó írásaink