Belföld

Ennyibe kerül egy baloldali álomesküvő

A második kerületi Haris Park adott otthont Berg Dániel második kerületi alpolgármester és a 4,5 millió forintos uniós pénz miatt korrupcióval vádolt Cseh Katalin luxusesküvőjének. Az ingatlanban csak a terembérlet óránként 2,8 millió forint esténként - közölte a Bennfentes Facebook-oldala. 

Ennyibe kerül egy baloldali álomesküvő
Cseh Katalinhoz köthető 4.5 milliárd forint uniós támogatás
Fotó: MH

Helyszín:

Az eseményt a budapesti Haris Parkban tartották, ahol csak a terembérlés 8000 euró egy estére, átszámolva ez 2,8 millió forint. Az a termen és pár bútoron kívül nem tartalmaz semmit, ehhez a dekoráció még igénytől függően 300-500 ezer forintba kerülhetett. 

Ételek, italok:

A Haris Park egyébként 140 fő befogadására alkalmas, de a momentumos pár nem árulta el, hogy hány főtt hívtak meg az esküvőre. Azonban ha csak száz fővel számolunk, akkor a köszöntőitalok, falatkák, vacsora és italcsomagok egy vendégre 44 275 forintba kerültek áfamentesen, vagyis száz főre ez már több mint 4.5 millió forint. 

Ruhák:

A vőlegény öltönye, ha nem külföldi tervezővel készíttette, nagyjából 350 ezer forintba kerülhetett inggel együtt. Ez akár a menyasszony ruhájáról is elmondható, kivéve, ha valódi csipkéből készült, így az 15-20 ezer forint/méter anyagárba kerülhetett. Az sem véletlen, hogy a képeken nem látszódik a ruha teljes egészében. Így megtippelni sem lehet, hogy mennyibe került az egyszer viselt öltözék. 

Objektum doboz

Egyéb olyan költségeket beleszámolva mint a torta, gyűrű, sminkes, az esküvő végösszege (ami valószínűleg nem is a teljes összeg) 8-12 millió forint lehetett. 

Kapcsolódó írásaink