Belföld

„Mutassuk meg a baloldalnak, nem kérünk a kudarcos Gyurcsány-korszakból!”

A hétvégén Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megye számos településén megkezdi az aláírások gyűjtését a Fidesz a Stop, Gyurcsány! Stop,  Karácsony! petícióhoz - jelentette be Csöbör Katalin, a párt miskolci országgyűlési képviselője, Miskolc avasi lakótelepén, ahol többen már alá is írták az íveket.

„Mutassuk meg a baloldalnak, nem kérünk a kudarcos Gyurcsány-korszakból!”
Gyurcsány Ferenc marionettbábuként rángatja Karácsony Gergelyt
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A politikus sajtótájékoztatóján azt mondta: 2010-ben lezárult egy kudarcokkal teli korszak. Magyarország történelmének egyik legsötétebb korszaka, egy olyan korszak, amelyben az akkori kormány hazudott reggel, délben, este.

Megemelték az adókat, a gáz és a villany árát, elvették a 13. havi nyugdíjat az idősektől, felszámolták az otthonteremtési és családtámogatásokat, kórházakat zárattak be, 600 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből.

Mindez az ország és az önkormányzatok eladósításával járt, ezt a korszakot nevezik a hazai politikában Gyurcsány-korszaknak - tette hozzá.

A képviselő hangsúlyozta: tizenkét év elteltével Gyurcsány Ferenc újra hatalmat akar, ezúttal Karácsony Gergely mögül „próbál odaférkőzni a kormánykerékhez”.

Leszögezte: nem hagyhatják, hogy visszatérjen a múlt, nem hagyhatják, hogy ismét azok ragadják meg a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot.

Ennek érdekében indította el a Fidesz a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű országos aláírásgyűjtési akcióját.

Mint mondta: szeptember 4-től választókerülete számos településén megkezdik az aláírások gyűjtését, és arra kérte a választópolgárokat: mutassák meg a baloldalnak, hogy sokan vannak, és nem kérnek a 2010 előtti, kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakból.

Kapcsolódó írásaink