Belföld

„A főpolgármester naponta tesz tanúbizonyságot szakmai és politikai alkalmatlanságáról”

Bizonyított, hogy a budapestiek rossz lóra tettek. A főpolgármester naponta tesz tanúbizonyságot szakmai és politikai alkalmatlanságáról - írta pénteken kiadott közleményében a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

„A főpolgármester naponta tesz tanúbizonyságot szakmai és politikai alkalmatlanságáról”
Karácsony Gergely Budapest vezetése helyett már a kampányára koncentrál
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A szervezet úgy vélte, hogy ellenzéki pártok teljesen átvették Karácsony Gergelytől az irányítást, aki a főváros kasszájának kulcsát is nekik adta, a pénzkészletet így vígan használhatják kampánycéljaikra. A fizetésképtelenséggel azonban majd el kell számolni - tették hozzá.

Kiváló képességű, felkészült vezetőnek is lehetetlen feladat lenne nyolc órában, a fővárosban felmerült feladatok ellátása. Karácsony Gergely víziója, hogy már a miniszterelnöki székben ül, ezért kampányol is, elhanyagolva az adófizetők által rárótt kötelezettségeket

Pókerjátékos. Előhúzta a kormányzsarolás piros ászát, kilátásba helyezte az atlétikai VB, általa szerződésben jóváhagyott megvétózását. A kártyajátéknál maradva, a kezében tartott lap legfeljebb tök alsó - fogalmazott közleményében a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

Hozzátették: a diákváros és a Fudan Egyetem is, ha a magyar emberek úgy akarják, meg fog épülni. A választópolgárok többsége tudja, hogy kik építenek és kik azok, akik rombolnak.

Rombolásnak nevezhető Budapest közlekedésének szétverése. Családok és vállalkozások költségeit emelik a dugók az üzemanyag fogyasztás növekedésével, az emberek idejének elrablásával és a környezetszennyeződés fokozásával.

Nemcsak a Lánchíd és a Blaha Lujza tér munkálatai okozzák a közlekedési káoszt, hanem több, egyszerre elkezdett beruházás, pl. a XI. kerületi Péterhegyi út alig 200 méter hosszúságú szakaszának felújítása, ahol a helyi polgármester, László Imre, az ellenzéki előválasztás favoritja, Gy. Németh Erzsébet és Molnár Gyula, MSZP-DK-s kerületi képviselő behunyt szemmel asszisztál a munkálatok több hónapos elcsúszását tudomásul véve. Nyugodt szívvel elfogadják, hogy szeptember 1-től az agglomerációból érkezők és a helyi lakosok autóikkal akár több órás fogságba eshetnek - foglalta össze a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

CÖF-CÖKA vezetősége a közleménye végén felszólította Karácsony Gergelyt, hogy mielőbb mondjon le, hiszen egy üleppel nem lehet két biciklit hajtani.

Kapcsolódó írásaink

Karácsony munka helyett jópofizik

ĀFidesz: Visszás, amikor a főpolgármester azzal dicsekszik, hogy egész nap járja az előválasztási kampányhelyszíneket. Ennyire veszi komolyan a szolgálatot, amire felesküdött?