Belföld

Lezárult a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultáció

Tegnap lezárult a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultáció, most is nagyon sokan vettek részt, 1 millió 191 ezren töltötték ki a kérdőívet - közölte Dömötör Csaba csütörtökön délután a Magyarország Kormánya Facebook-oldalra feltöltött videójában.

Lezárult a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultáció
Dömötör Csaba: Most is nagyon sokan vettek részt a konzultációban
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A résztvevők többsége postán küldte vissza a kérdőívet, de sokan éltek az internetes kitöltés lehetőségével - tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kormánypárti politikus egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki elmondta a véleményét ezekről a fontos kérdésekről - a minimálbér-emelésről, a családi adó-visszatérítésről, vagy éppen a gyermekvédelmi törvényről.

Objektum doboz

Dömötör Csaba a további menetrendet ismertetve elmondta, hogy már zajlik a kérdőívek feldolgozása, az eredményeket a lehető leghamarabb nyilvánosságra hozzák, a kormány pedig meghozza az ebből fakadó döntéseket, amelyekről beszámolnak majd.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom