Belföld

„Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön?”

Relativizálunk, relativizálgatunk? Most már nemcsak Gyöngyösi Márton zsidó listája és a szintén jobbikos Bíró László  „judapestezése” fér bele a baloldali politikába, hanem a vegytiszta fajelmélet is a szegedi DK-Jobbik közös jelölttől? Nahát, nahát, Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön? - kérdezi a bukott miniszterelnöktől Facebookon Kocsis Máté.

„Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön?”
Ehhez meg kell támaszkodni: Gyurcsány kampányol Tóth Péter mellett
Fotó: Tóth Péter Facebook-oldala

A Fidesz frakcióvezetője posztjában azt írja

Érdekes lehet most már főnökükként mentegetni ezeket, írni róluk az izzadtságszagú, relativizáló posztokat. Sőt, a mai bejegyzésében odáig is elmerészkedik, hogy „közös éntudata” lett velük. Gratulálunk hozzá! A Jobbik megvásárlása persze együtt járt az ilyenek megvásárlásával is, de hát a hatalom újbóli megszerzéséért maga mindenre képes, nem igaz? Csapta be már annyiszor a magyarokat, hogy még ez is simán elfér.

Lényegében ma azt írja, hogy előbb nézi el a fajgyűlölőket, mint a kormánypártot. Kérdés, hogy magyar cigányság és zsidó honfitársaink elnézik-e magának, hogy az újnácikkal ismét hatalomra kerüljön? Álszent gazember - értékelt Kocsis.

Kapcsolódó írásaink